Baška

Ne propustite magičnu adventsku priču Baške
“Svečanim paljenjem prve svijeće na adventskom vijencu u nedjelju, 28. studenog, započeo je Advent u Baški, vrijeme jedinstvene božićne atmosfere, koja je ove godine dodatno naglašena dosad najraskošnijim uređenjem Baške i atraktivnim programom!

Čarolija Adventa u Baški traje cijeli prosinac pa će tako posjetitelji, od onih najmlađih do onih najstarijih, moći doživjeti pravi duh Božića kroz bogat glazbeni, sportski i zabavni program, dječje radionice, predivne foto punktove i još mnogo toga.

Pravo adventsko raspoloženje zavladalo je otvaranjem adventske kućice na Paladi koja će raditi vikendom, od petka do nedjelje, sve do 31. prosinca! To će biti mjesto prigodnog adventskog druženja uz jutarnji program animacije i zabave za djecu te koncerte u popodnevnim i večernjim satima, kao i prigodnu gastronomsku ponudu zimskih specijaliteta.

Kako bi se podsjetili na pravo značenje blagdana, na adventski duh zajedništva i davanja, na Paladi će 18. prosinca, uz fotografiranje i druženje s Djedom Božićnjakom, biti organiziran humanitarni božićni sajam u kojem će sa svojim radovima sudjelovati i oni najmlađi, polaznici DV „Katarina Frankopan“ i učenici OŠ „Fran Krsto Frankopan“. Natjecanje udruga sa područja općine Baška u pripremaju lovačkog kotlića, božićni malonogometni turnir “”4 sela”” i glazbeni nastup grupe For2nal garantiraju odličnu zabavu u humanitarnom duhu!

Dan nakon, u nedjelju 19. prosinca nastavlja se druženje uz božićni boćarski turnir kod Doma kulture! Badnje jutro provodimo zajedno na Paladi, uz podjelu marende, blagdansku atmosferu i glazbu te dobre želje povodom Badnjaka! Nakon Božića u krugu najmilijih, na blagdan sv. Stjepana ponovno se okupljamo na zajedničkom druženju kod adventske kućice na advent DJ Session i božićnom koncertu u crkvi sv. Trojice.

Adventski program u Baški završava 31. prosinca, veselim ispraćajem stare godine u podne!

Karneval

Karnevalsko doba je najbolje doba

Wellness

Ove zime odmorite dušu i tijelo na Kvarneru