Cresko - Lošinjsko otočje

Otok vitalnosti idealno je mjesto za opuštanje

Brojne plaže i skrivene uvale u rajskom podneblju Cresko-lošinjskog otočja plijene svojom raznolikošću – stjenovite, šljunčane ili pješčane plaže ispunit će sve vaše želje. Plivajte, ronite, surfajte, jedrite, zabavite se ili jednostavno opustite, mazeći sva svoja osjetila usred ove jedinstvene prirode.

Cres – Otok bez stresa

Otok Cres pravi je prirodni botanički vrt, a netaknuta priroda i lijepo vrijeme u svako godišnje doba stvaraju brojne mogućnosti za aktivnosti na otvorenom. Otok Cres očekuje vas s atraktivnim pješačkim i biciklističkim stazama koje povezuju divlji krajolik zaleđa s obalom, prekrasnim plažama i kristalno čistim morem. Istraživanje otoka odvest će vas do zanimljivih povijesnih i kulturnih znamenitosti, poput grada Cresa u venecijanskom stilu, antičkih naselja Lubenice i Beli ili starih ribarskih mjesta Valuna i Martinšćice. Priuštite si savršen odmor na otoku bez stresa!

 

Lošinj – Otok vitalnosti

Sa više od 200 sunčanih dana godišnje i blagom mediteranskom klimom, Lošinj je savršen za uživanje u prirodi, suncu i moru. Ljekovita klima otočja davno je prepoznata te stoga ne čudi tradicija u lječilišnom, te wellness i spa turizmu na Lošinju. Opustite se uz tretmane na otvorenom s preparatima lošinjske linije prirodne kozmetike.

Otok nudi preko 250 km šetnica od kojih je najpoznatija ona koja spaja Mali i Veli Lošinj, ali i mnoštvo staza za trčanje, bicikiranje ili planinarenje. Opustite se i revitalizirajte se na otoku vitalnosti!

Rab

Uskoči, voda je prekrasna!

Crikveničko - vinodolska rivijera

Pronađite mir na Crikveničko - vinodolskoj rivijeri

Gorski kotar

Svjež planinski zrak budi sva vaša osjetila