Lošinj

Vaša otočna oaza

Priroda koja liječi
Blaga mikroklima, više od 1018 biljnih vrsta (od kojih čak 239 spada u ljekovito bilje!), više od 250 km uređenih šetnica, more visoke kakvoće, zrak prve kvalitete, više od 260 sunčanih dana godišnje te ugodna atmosfera samo su neke prednosti zahvaljujući kojima je hrvatski otok Lošinj danas poznato aromaterapeutsko središte koje potiče da prodišete punim plućima, ali i moderna destinacija vitalnosti, zdravlja, wellnessa i wellbeinga.

Outdoor & aktivni odmor
Lošinj je idealan za sportske ili rekreativne aktivnosti na otvorenom tijekom cijele godine. Brojne šetnice i vidikovci izmamit će vas u šetnju prirodom i traženje najboljeg vidikovca za spektakularne izlaske i zalaske sunca, planinarenje ili sportsko penjanje, vožnju biciklom…

Wellness & Wellbeing
Ljekovite terapije te wellness i spa tretmani inspirirani su biljnim svijetom otoka vitalnosti, a brojni od njih se provode upravo na svježem zraku uz korištenje preparata iz linije lošinjske prirodne kozmetike.

Ove se zime počastite otočnom avanturom i ugodite svim svojim osjetilima upravo na Lošinju !

Lošinj je još u 19.st., ukazom Ministarstva zdravstva Austro-ugarske monarhije, proglašen klimatskim zdravstvenim lječilištem, a i danas je savršeno mjesto za postizanje ravnoteže duha i tijela!