Rijeka

Vaše nestvarno wellness iskustvo počinje ovdje
Probudite svoja osjetila i prepustite se ulitmativnom wellness užitku. Rijeka nudi novo iskustvo wellnessa s 5* u Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa.

Posjet našoj wellness oazi odvest će vas na putovanje za sva osjetila, nakon kojeg ćete se osjećati osvježeno i obnovljeno. Opustite se, detoksificirajte i pomladite se u hidrotermalnoj zoni Spa & Health Cluba eforea s finskim, rimskim i himalajskim parnim sobama, sobama za opuštanje, toplim i hladnim bazenima, ledenom fontanom i tuševima. Doživite trenutke čistog blaženstva u našem prostoru za tretmane i masaže, wellness baru, joga studiju i sobama za opuštanje s modernim fitness prostorom opremljenim vrhunskom Technogym opremom i stručnim znanjem fitness trenera i nutricionista.

Uživajte u boravku u Rijeci i upoznajte nove gastronomske visine u Nebo Restaurant & Loungeu, restoranu s Michelinovom zvjezdicom koji se nalazi u istom hotelu. Nebo Restaurant & Lounge s potpisom najmlađeg hrvatskog kuhara s Michelinovom zvjezdicom, Denija Srdoča, ponosno spaja jedinstvene okuse Hrvatske s prekrasnim pogledom na Jadran.

Istražite Rijeku, posjetite Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa i počastite se nezaboravnim wellness doživljajem prestižnog Eforea Spa & Health Cluba.