Otoci Cres i Lošinj

Savršena destinacija za opuštanje

Brojne plaže i skrivene uvale u rajskom podneblju Cresko-lošinjskog otočja plijene svojom raznolikošću – stjenovite, šljunčane ili pješčane plaže ispunit će sve vaše želje. Plivajte, ronite, surfajte, jedrite, zabavite se ili jednostavno opustite, mazeći sva svoja osjetila usred ove jedinstvene prirode.

Cres – Otok bez stresa

Otok Cres pravi je prirodni botanički vrt, a netaknuta priroda i lijepo vrijeme u svako godišnje doba stvaraju brojne mogućnosti za aktivnosti na otvorenom. Otok Cres očekuje vas s atraktivnim pješačkim i biciklističkim stazama koje povezuju divlji krajolik zaleđa s obalom, prekrasnim plažama i kristalno čistim morem. Istraživanje otoka odvest će vas do zanimljivih povijesnih i kulturnih znamenitosti, poput grada Cresa u venecijanskom stilu, antičkih naselja Lubenice i Beli ili starih ribarskih mjesta Valun i Martinšćice.

Priuštite si savršen odmor na otoku bez stresa! 

Lošinj – Otok vitalnosti

Sa više od 200 sunčanih dana godišnje i blagom mediteranskom klimom, Lošinj je savršen za uživanje u prirodi, suncu i moru. Razvedena obala otoka sa mnoštvom plaža i uvala nudi utjehu i ultimativni odmor svim posjetiteljima. Plaže su niske, pristupačne i većinom prekrivene mekanim žalom za potpuni mir na jutarnjem ili popodnevnom suncu. Putujete li s ljubimcem, Lošinj vas čeka na posebno uređenim plažama za pse (Čikat, Srebrna uvala, Kovčanj, Valdarke i uvala Artatore). 

Pronađite svoje utočiše pomoću pomno kreirane karte s plažama!

Otok Rab

Uskoči, voda je prekrasna!

Otok Krk

Za čisti odmor na mirnim plažama