Otok Rab

Uskoči, voda je prekrasna!

Dobro došli na Rab, istinski “otok sreće” s više od 30 pješčanih plaža i slikovitih uvala koje već 130 godina očaravaju turiste iz cijeloga svijeta. Ovdje se tradicija savršenog odmora nastavlja i danas, a Rab i Lopar se ističu kao destinacije koja pružaju nezaboravno iskustvo za cijelu obitelj.

Kristalno čisto, toplo i plitko more otoka Raba čini ga idealnim mjestom za odmor. Bez obzira na vaše preferencije, na Rabu ćete pronaći plažu po svom ukusu. Bilo da se odlučite za šljunčane plaže s kristalno čistim morem, skrivene uvale okružene bujnom vegetacijom ili popularne pješčane plaže, sigurno ćete pronaći savršeno mjesto za opuštanje. Ako putujete s četveronožnim prijateljem, Rab nudi i plaže za pse, gdje vaši ljubimci mogu uživati u igri i kupanju. A za one u potrazi za malo romantike, otok skriva prekrasne usamljene uvale gdje možete uživati u miru uz zvuk valova koji lagano miluju obalu.

Doživite harmoniju između prirode i čovjeka, gdje su sunce, more i pijesak samo poziv na istinsko uživanje i usudite se pronaći sreću među valovima Raba i Lopara!

Otok Krk

Za čisti odmor na mirnim plažama.

Otoci Cres i Lošinj

Savršena destinacija za opuštanje.